رفتن به محتوای اصلی
x

آئين نامه ها، ضوابط، بخشنامه ها و دستورالعمل ها

دستورالعمل تعیین نام و ادعا در فرآورده های آرایشی و بهداشتی-19 شهریور 1402
دستورالعمل نحوه ی اطلاع رسانی امور پزشکی و تبلیغات و انتشار آگهی های دارویی، مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی
بخشنامه نحوه استعلام IRC های صادره از سامانه TTAC 
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید ماده اولیه و ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی
دستورالعمل صدور پروانه مسئول فنی شرکتهای متقاضی تولید قراردادی
بخشنامه راهنمای ثبت فرآورده جدید در TTAC در حوزه آرایشی و بهداشتی
بخشنامه "دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدور/ تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه/کارگاه"
دستورالعمل محصولات غذایی تراریخته
دستورالعمل صادرات فرآورده‌های شیلاتی صادراتی به اتحادیه اقتصادی اوراسیا
کلیه پرداخت های تعرفه ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت بصورت الکترونیکی در سامانه تی تک 
راهنمای ثبت درخواست پروانه فرآورده آرایشی و بهداشتی
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف
- دستورالعمل اجرایی فرایند بررسی و صدور، تمدید و لغو مجوزهای بهداشتی برای موجودات زنده تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده های غذایی مرتبط با آنها / (پیوست ها)
- راهنمای سامانه ثبت اشخاص حقیقی و حقوقی (مربوط به ضدعفونی کننده ها)
- نحوه درخواست پروانه های بهداشتی ثبت منبع (تاسیس وبهره برداری)
- ثبت اطلاعات مراکز نگهداری،توزیع و پخش مواد اولیه و فرآوده های غذایی و آشامیدنی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید انواع سوسیس و کالباس حرارت دیده (شناسه بهداشتی کارگاهی)
- بخشنامه های برچسب گذاری محصولات تراریخته
- بخشنامه ضوابط محصولات پلیمری
- دستورالعمل ارسال گزارشات سه ماهه ارزیابی و عملکرد معاونت های سراسر کشور ( فایل اکسل )
- پایش و پالایش برچسب گذاری   ( فرم پذیرش مسئولیت    /    فایل اکسل)
- دستورالعمل اجرايي نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي جهت شركت نگهداري، پخش و توزيع فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي
- دستور العمل اجرايي "نحوه بررسي و افزايش زمان ماندگاري مواد اوليه غذايي و آرايشي و بهداشتي" (بازنگري دوم)
- دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي انبارهاي نگهداري مواد و فرآورده هاي غذايي و آشامیدنی" 
- حداقل ضوابط فني و بهداشتي "انبارهاي نگهداري مواد و فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي" (بازنگري اول)
- دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي جهت شركت نگهداري، پخش و توزيع فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي"
- دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه تاسيس و بهره برداري واحدهاي كيترينگ"
- حداقل ضوابط فني و بهداشتي "واحدهاي كيترينگ"
- دستورالعمل نحوه صدور پروانه بهداشتی بسته بندی بالک فرآورده های آرایشی وبهداشتی
- آخرین چارت مسئولین فنی ، شرکتهای آرایشی و بهداشتی -  پخش -  وارد کننده - انبارها و کترینگ (1401/3/24)
- دستورالعملهای مربوط به اداره آرایشی وبهداشتی
- دستورالعملهای مربوط به موادخوراکی وآشامیدنی
- دستورالعمل ساخت و ورود مواد غذایی ، مکملهای داروئی و غذايي
- آئين نامه اجرائي ماده 8و9
- آئين نامه هاي اجرايي ماده 7 قانون مواد خوراكي آشاميدني
- بخشنامه هاي جديد (89/4/17)
- كنترل برچسب محصولات مشمول قانون مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي
- دستورالعمل نحوه صدور پروانه صلاحیت مسئول فنی
- دستورالعمل نحوه صدور پروانه ساخت با چند نام تجاری
- دستورالعمل نحوه درخواست تغییرنام تجاری در متن پروانه ساخت
- دستورالعمل نحوه درخواست تغییر فرمولاسیون پروانه ساخت وزارت بهداشت
- دستورالعمل نحوه تغییر/افزایش /اصلاح اوزان
- دستورالعمل نحوه درخواست تغییر نام/ آدرس کارخانه مندرج در متن پروانه ساخت
- دستورالعمل نحوه صدورپروانه ساخت
- دستورالعمل اصلاح پروانه بهره برداری
- دستورالعمل نحوه بررسی ،صدورپروانه بهره برداری
- دستورالعمل نحوه استعفای مسئول فنی
- دستورالعمل درج نشانگر تغذيه اي
- راهنماي درج نشانگرتغذيه اي
- راهنمای صدور گواهی بهداشت
- ضوابط و معیارهای استقرارکارخانجات تولید و بسته بندی و اماکن دامی